Enjoy a WISE shopping experience from your sofa!

Posted by alex3077 21/06/2016 0 Comment(s)

                                                   

koziol your life
Τα προϊόντα Koziol είναι έξυπνα δώρα που προσφέρουν χαμόγελα και χαρά! Δ
ημιουργούνται από καταξιωμένους σχεδιαστές και αρκετά από αυτά έχουν κερδίσει διεθνή βραβεία, όπως τα Good Design, red dot, Designplus. 

 

                

 

100% recyclable
Η Koziol έχει έντονα οικολογικό χαρακτήρα και μία από τις βασικές αρχές της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη. Η παραγωγή γίνεται αυστηρά στη Γερμανία από την αρχή μέχρι το τέλος με γνώμονα το maximum της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και με υλικά thermoplastics φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές και 100% ανακυκλώσιμα. 
Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα.

 

Τα ευφάνταστα προϊόντα από πορσελάνη της PPD «Always Creative» που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις στιγμές της καθημερινότητας σε ουσιαστικές απολαύσεις. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα.  

 

Monkey Business
Τα προϊόντα της Monkey Business συνδυάζουν τον έξυπνο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Είναι έξυπνα προϊόντα που σας φτιάχνουν τη μέρα! Είναι κατασκευασμένα από καταξιωμένους σχεδιαστές για να είναι πρακτικά και χιουμοριστικά! Οργανώστε το χώρο σας με στυλ! 
Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα.

 

Artori Design 
Η οικογένεια της ARTORI εντυπωσιάζει με προϊόντα που συνδυάζουν το χιούμορ με τον πρωτότυπο σχεδιασμό. Η αισθητικά εξελιγμένη μορφή τους προσθέτει μοναδικό στυλ στο χώρο σας. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα.

 

Woouf! 
Τα προϊόντα Woouf σχεδιάζονται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εντυπωσιάζουν με την καινοτομία τους σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα και την ποιότητα. Η Woouf θέλει να εκπλήξει και να προκαλέσει μια αντίδραση με τα προϊόντα της. Θέλουν το πρώτο σας επιφώνημα να είναι: Woouf!  Αφορούν όσους επιθυμούν να έχουν μια σύγχρονη και πρωτότυπη διακόσμηση στο χώρο τους. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα.

 

Μια ολόφρεσκη συλλογή από αντικείμενα χειροτεχνίας και τέχνης σας προτείνει το «Wise ART & Crafts», το νέο Εργαστηράκι καλλιτεχνικής δημιουργίας του Wise Online. Με οδηγό τη φαντασία, το ταλέντο και τα …χέρια των συνεργατών μας, σας παρουσιάζουμε υπέροχες χειροποίητες ιδέες διακόσμησης που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Δείτε εδώ όλη τη συλλογή.

Μοναδικά δώρα Katz Dancewear & Vienna World για τις μικρές μπαλαρίνες της ζωής σας και αξεσουάρ για χορευτές θα βρείτε στο «The Ballet Finesse» που αποτελεί ιδιαίτερη πρόταση δώρων για τις μικρές σας χορεύτριες. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα. 

 

Vienna World
Τα εντυπωσιακά μουσικά προϊόντα της Βιέννης, της πόλης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κλασική μουσική, βρίσκονται πλέον στο “The Music Room” του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, προσφέροντας υπέροχες ιδέες για απίστευτα δώρα αλλά και γραφική ύλη που όλοι οι φίλοι της Μουσικής θα εκτιμήσουν. Δείτε εδώ όλη τη συλλογή.

 

                                    

 

The "Music Room" - Διαδικτυακή Συλλογή Μουσικών Δώρων - Εδώ που η τέχνη της διακόσμησης συναντά τη Μουσική! Eπιλεγμένα αντικείμενα και γραφική ύλη για μουσικούς, δασκάλους, μαθητές, ωδεία και όλους τους λάτρεις της Μουσικής. Δείτε εδώ τον υπέροχο κόσμο της Μουσικής.

 

 

 

     

 

    

   

Save