The MUSIC ROOM @ Finikoudes

Posted by alex3077 08/09/2017 0 Comment(s)

 

 

 
Το «The Music Room» πάει Φοινικούδες!
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wiseonline.com.cy σε συνεργασία με το Andreas Gerolemou School of Music και το Excellence Institute  παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Λάρνακα μία μοναδική έκθεση αφιερωμένη σε πρωτότυπα ΜΟΥΣΙΚΑ δώρα!  
 
Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017
 
 
Φοινικούδες
(11:30 – 22:00)
 
Γνωρίστε τον υπέροχο κόσμο της Μουσικής, μέσα από μία ΝΕΑ εντυπωσιακή συλλογή από καινοτόμες ιδέες για δώρα και όχι μόνον! Για Μουσικούς, δασκάλους, μαθητές, ωδεία και όλους τους λάτρεις της Μουσικής. Απολαύστε μια ευχάριστη μουσική διαδρομή προς τη νέα σεζόν, μέσα από τον μουσικό κόσμο του 'The Music Room' του WISEONLINE.COM.CY.  Διαγωνισμοί, δωράκια και ροφήματα με τις αγορές σας.  
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει Μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Ωδείο Α. Γερολέμου, ενώ το Τμήμα Δημιουργικών Τεχνών του Excellence Institute  θα δημιουργεί κατασκευές εμπνευσμένες από τον χώρο της Μουσικής!  Όλα τα παιδιά εκεί! 
 
Το «The Music Room» φιλοξενεί τον θαυμαστό κόσμο της Βιέννης, της πόλης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κλασική μουσική και σας υπόσχεται υπέροχες ιδέες για απίστευτα δώρα που όλοι οι φίλοι της Μουσικής θα εκτιμήσουν.  Τα ευφάνταστα προϊόντα από πορσελάνη της ολοκαίνουργιας συλλογής της PPD «Always Creative» θα σας εντυπωσιάσουν ευχάριστα. Μοναδικά δώρα/αξεσουάρ «Katz» και «Vienna World» για μπαλαρίνες και χορευτές θα παρουσιαστούν επίσης στη Λάρνακα.  
 
Συνδιοργανωτές:
 
     
 
Υποστηρικτές:
 
                             
 
Στηρίζει το:
 
 
Χορηγός Επικοινωνίας: 
        
 www.wiseonline.com.cy “The Music Room” 
Διαδικτυακή Συλλογή Μουσικών Δώρων
Εδώ που η τέχνη της διακόσμησης συναντά τη Μουσική